Prin Delta spre Marea Neagra

Cum sa ajungi din Tulcea la Mare, altfel decat pe bratele Dunarii?

Pai simplu: imediat dupa Tulcea cotesti la stanga, pe Mila36, nu pe Sulina, apoi dreapta si la a treia stanga si iar stanga… ba nu: la a doua… aaa… sau nu? Pare ca trebuie totusi o harta sau un GPS ceva, nu?! Si daca renuntam la ele? Daca inchidem telefoanele si ne deconectam putin de la rutina zilnica si in loc sa ne trezim la ora fixa, lasam soarele sa ne trezeasca, tot el sa ne spuna cand sa facem tabara?! Oricum in prima zi tot la Vasile si Simona ajungi, dragele noastre gazde, care te vor imbia cu ciorbita de peste traditionala, de nu iti mai vine sa pleci!

A doua zi, in zori, un mic slalom printre Furtuna, Balcanesti, Ligheanca… pana spre Mila23. Aici aprovizionare, bere rece, campare (ca e deja seara).

Ziua trei, via Caraorman: musai un pahar de vorba la birtul satului, altfel ai trecut degeaba pe acolo :). Spre seara, iti gasesti un culcus confortabil tocmai dincolo de Puiu, stim noi un loc frumos, cu nisip si apa curata.

Ultima zi te incanta cu traversarea Lacului Erenciuc si a canalului ce te duce in Dunare, un loc cu totul special! Apoi mai e o aruncatura de padela pana la Sfantu Gheorghe. Floare la ureche!

Share Button

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *